Регион

И символът на ПМГ „Иван Вазов“ пълна отличничка на зрелостните изпити

ОтличничкаДенница Маринчева от димитровградската ПМГ „Иван Вазов“ е втората абитуриентка от региона, която има две пълни шестици от матурите.

Димитровградчанката има 99 т. по български език и 96.5 т. по английски. Маринчева ще кандидатства право в Софийския университет „Св. Климент Охридски“.

Денница ще е тазгодишният символ на гимназията. Тя има и пълно 6 от дипломата. Диана Бонева е преподавателят й по български, а Живко Желев и Пламен Митев – по английски език.

Както Haskovo.info писа Тонка Желева от хасковската ПМГ „Боян Петканчин“ също изкара две пълни шестици – 100 т. по математика и 97 т. по български език.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Диана Бонева
Диана Бонева
10.06.2014 23:01 23:01

Честито на Дени, за пореден път! Искам да поздравя и нейната първа учителка – г-жа Станка Иванова от ОУ „Пенчо Славейков“. Благодаря ти, Таня, без твоята основа нямаше да мога да надградя! Не трябва да пренебрегваме, разбира се, упоритостта на Дени и нейния наследствен усет към словото:)

Back to top button