Хасково

14 купи и куп медали за „Тангра“ от държавния шампионат

ТанграС 14 купи и десетки медали се завърнаха танцьорите от балет „Тангра“ от ХІ Национален шампионат по танцово шоу. Той се проведе в края на миналата седмица в зала „Триадица“ в София.

Хасковският балет грабна и Гранд при за цялостно представяне на Българската спортна танцова федерация.

44-те хасковски възпитаници се представиха с танци в стиловете класика, модерн, джаз и танцово шоу и спечелиха квоти за световните първенства по танцово шоу в Прага и класика, модерн и джаз танц в Полша.

Сред най-добре представилите се танцьори от Тангра са Виктория Иванова, Моника Демирева, Надя Карагьозова, Жулиен Ставрев, Петра Недялкова, Василена Борисова, Кристина Динева, Виктория Петрова и Павел Нохчев, коментира хореографът на балета Дорина Инджова.

Следващото предизвикателство пред хасковските танцьори е състезанието в Приморско, което ще се проведе в началото на юли.

Тангра Тангра 
Тангра Тангра
Тангра Тангра

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button