Регион

Спипаха шофьор без книжка и двама пияни през уикенда

Полиция, архивПрез почивните дни на територията на РУП-Харманли са образувани 3 бързи производства, съобщават от полицията.

Първото е срещу 21-годишен младеж от Симеоновград хванат да шофира повторно лек автомобил в едногодишен срок без СУМПС. Второто е срещу 19-годишен симеоновградчанин, хванат от автопатрула да управлява лек автомобил Фолксваген с 1,33 промила алкохол в кръвта. За същото провинение в харманлийския арест е и 24-годишен мъж, заловен да шофира мотопеда си с 1,65.

8300 къса безакцизни цигари иззеха димитровградските полицаи. През почивните дни те са извършили операция по противодействие на разпространение и търговия с акцизни стоки на територията на Неделен пазар в Димитровград.

Служителите са проверили 2 търговски маси, стопанисвани от 56-годишен хасковлия, където са открити цигарите от различни марки без бандерол. Папиросите са иззети с протокол за доброволно предаване. Образувано е бързо производство.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button