Хасково

По 50 бона за футбола и баскетбола от общината

ИлюстрацияПо 50 000 лв. да бъдат отпуснати от общинския бюджет на футболен клуб „Хасково 2009“ и баскетболния „Хасково 2012“ предлагат от Постоянната комисия по спорт към общинския съвет.

Докладната ще бъде разгледана на сесията на 27 юни.

Средствата и за двата клуба ще дойдат от перото „Резерв за непредвидени разходи“.

„През последните години отново в нашия град се радват на успех два от най-масовите спорта – баскетбол и футбол, които има своите традиции в Хасково. Само за 5 г. от основаването си футболният клуб се класира в „А“ група“, е записано още в докладната.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
haha
haha
20.06.2014 19:19 19:19

Стига вече с този баскетбол нямаме ли си спортове в които играят нашите деца та раздаваме с пълни шепи на бедните негърки и семейното ръководство.Господа съветници опомнете се!!!

Анонимен
Анонимен
20.06.2014 22:11 22:11

Ам хубуу бе ГЛАВОЧИ за футбол,за баскетбол,хубуу,ам за кръстовището на Раковски и Дунав колко парички трябват аъъ,тия парици нали са от нашите данъци аъъ…
Мамка ви ФАШИСТКА и на кмета защото тоя най много краде,да е*а и де*или да е*а…

Back to top button