Хасково

Петър Андреев е новият директор на Инспекцията по труда

ИлюстрацияПетър Андреев е новият директор на „Инспекция по труда“-Хасково, съобщават от Изпълнителна агенция „Главна инспекция по труда“.

Както Haskovo.info писа в средата на март трима кандидати бяха допуснати до участие в конкурса: Васил Несторов, Петър Андреев и Анелия Радева.

От агенцията съобщават също така, че конкурсът окончателно е приключил на 19 юни.

В този период временно изпълняващ длъжността директор бе Кирилка Кирилова.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

9 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
has
has
23.06.2014 18:44 18:44

Честито на хасковлии!Пак поредното тъпо назначение на БСП, ДПС и кмета Георги Иванов!Какъв е пак тоя Андреев?!Веднага ще кажа, бившият, вечен зам.директор на ЗММ-то. Цял живот по перваза, комунист шибан!Каква инспекция по труда , какви пет лева ще ръководи.Машинен инженер по дърводелски машини, възли и детайли.Завършил МЕИ-то в Габрово, защото силите за София не му стигаха.УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ кмете да ти е.а и кадрите!Станчев, комуняго долен , продаде се за два сребърника.Просто момче си беше и просто ще си останеш.След изборите наесен обаче, ще ви го начукат на всички и ще ви е за последно!!!

Работил в ЗММ
Работил в ЗММ
23.06.2014 19:01 19:01

На някой хора явно животът им е крив и искат да си го изкарат на всеки който е постигнал нещо… Не знам дали е карал по перваза, но благодарение и на този човек ЗММ просъществува през годините. Продаваха същите тези дърводелски машини и в Русия и не само там. Така че когато коментирате някого или по-точно плюете (силата в комуникацията на някой хора) първо съберете малко информация. Успех пожелавам на Петър Андреев, а на Отчаяните от живота нека да имат повече късмет и да не са толкова озлобени към хората.

дьрвени философи
дьрвени философи
23.06.2014 19:02 19:02

Ейййй,много ли те е яд,че не е гербаджия? Много хубаво,че не е.

ch
ch
24.06.2014 9:04 9:04

Кое ЗММ просъществува в годините : държавното или частното ЗММ на П.Андреев, другарю „аман“?!На държавното Андреев и Кузев ме е..ха майката и си направи г-н Андреев часта фирмичка.Ей пак ни вземате за тъпаци мръсни комунистически мекерета.Андреев спасил ЗММ-то.Мишоци, кого лъжете нас или себе си. Броеше левчетата Андреев в старата си къщичка на Червена стена, а сега щото спаси ЗММ-то живурка и на жена му гъза дебелее на Куба, близко до Кенана , нали така.Айсиктир бе, Андреев!!!

ch
ch
24.06.2014 9:06 9:06

До изборите ще си Андреев, после пак в ЗММ-то.Мишок с мишока ти! Кмете , слагай поне млади хора бе кмете, не ги назначавай тия кандидат пенсионери.Какво ще оправи Андреев в инспекцията по труда? Че той и секретерката си няма да може да оправи.

до
до
24.06.2014 11:04 11:04

Андреев е продукт на д-р И.Станчев

Анонимен
Анонимен
24.06.2014 16:04 16:04

Когато публикувате нещо първо се информирайте, да Петър Андреев е бил и заместник директор в ЗММ Хасково, но от много години е изпълнителен директор в ЗММ Хасково и председател на съвета на директорите. Това много лесно може да се провери. По повод образованието му: завършил е МЕИ Габрово, за ваше сведение изобщо не е кандидатствал в София, освен това има и второ висше икономика и следипломна кваливикация във Виена, има вероятност да не знаете къде се намира, пояснявам това е в Австрия.
И е много грозно да намесвате и жена му и изобщо семейството му. И за ваша информация Инспекцията по труда е Държавна институция и назначенията са след кандидатстване и конк*рс не ги назначава Георги Иванов или БСП или ДПС, ГЕРБ и т.н.. И след като разбирам имате претенции за този пост и сте твърде „компетентен“ по много въпроси защо не се кандитатирахте. Нямаше нищо тайно. Всичко беше побликувано на страницата на съответната Държавна институция, Надявам се при обявен следващ конк*рс да се кандидатирате, но вероятно освен образование ви липсват много други неща.

Приятел
Приятел
24.06.2014 19:45 19:45

Браво Андреев, хората, които те познават знаят какво си направил за ЗММ, какви дипломи имаш, какво можеш, доста от казаното по горе, просто не е свързано по никакъв начин с теб а е плод на болни амбиции и комплексарство на тези , които са го писали. Много успехи!!!

ПРИЯТЕЛ
ПРИЯТЕЛ
24.06.2014 20:02 20:02

МИШОК, дали ще оправи секретарката си, много зависи от самата секретарка, но в тази институция мисля, че няма секретарка.
Съветвам те да спреш да пишеш глупости и да си намериш друго занимание, за да не се окажеш, че си от оправените.
Използвам думи от твоя речник.

Back to top button