Регион

Най-добрата скейтбордистка в България на турнир в Димитровград

ТурнирСчитаната за най-добра скейтбордистка в България Магдалена Русева направи демонстрация на рампа на състезанието в димитровградския парк „Марица“.

ТурнирМагдалена е от Димитровград, кара скейтборд от 5 г., като се е специализирала на рампа. Тази в тукашния парк обаче не е съвсем подходяща и за това Маги пътува да тренира до София.

Тя е на 25 г., следва ветеринарна медицина в Стара Загора, а сестра й Румяна също е талант в този спорт.

Главният мотор на всички 10 състезания, които са се организирали до сега в града е Калоян Николов. Този в парк „Марица“ е първият общински. От няколко месеца Калоян води школа по скейтборд при ОП „Детски и младежки център“, в която тренират 30 момчета и момичета. Днешният турнир бе организиран за тях, като при тези до 10 г. спечели Георги Димитров, който победи с дузпи Валентин Георгиев. При скейтърите до 14 г. на върха е Илия Лозев, а при тези до 18 г. – Валентин Панкин.

Демонстрации след края на състезанието направиха и гости от София, Пловдив, Русе, Стара Загора и Хасково.

Турнир   Турнир
 Турнир  Турнир
 Турнир  Турнир
 Турнир  Турнир

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button