Регион

Спипаха 25 кила трева в Ивайловградско

ТреваПри съвместна операция на ивайловградските и гранични полицаи са задържани четирима мъже, отглеждали растения от рода на конопа, съобщават от пресслужбата на полицията.

ТреваПрез почивните дни полицейските служители са извършили операция по линия на съхранение на наркотични вещества. Извършени са 2 проверки в село Сив кладенец. При първата, в частен дом, обитаван от 26-годишен хасковлия са намерени около 2 кг. сурова маса (7 стръка), а в местност в близост до селото са открити 130 стръка с тегло около 20 кг. конопени растения, които са отглеждани от двама братя от Ивайловград на 31 и 29 г. Третото изземване на 3 кг. коноп (5 стръка) е от дом в село Белополяне, обитаван от 38-годишен ивайловградчанин. Всички мъже са задържани до 24 часа по образуваните досъдебни производства. Предстоят експертизи на иззетите растения.

Грам марихуана откриха хасковските полицаи при рутинна проверка на 16-годишен тийнейджър. Вчера около 18 часа в кв. „Орфей“ в областния град, автопатрул е извършил проверка на документите му за самоличност. В дрехите му, униформените са открили полиетиленово топче със зелена листна маса. Тестване с полеви наркотест установил, че се касае за марихуана.

Момчето е доведено в полицейското управление. Образувано е досъдебно производство.

Трева   Трева

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button