Регион

Закопчаха младеж при кражба на Деу, задигнал и камион

Полиция, архив23-годишен хасковлия е задържан в момент на кражба на автомобил, съобщават от полицията.

Младежът е заловен в момент на противозаконно отнемане на лек автомобил Деу Рейсър, паркиран пред дома на собственичката си в село Стойково. В хода на работата, до разклона за село Любеново криминалистите откриват изоставен товарен автомобил Рено, собственост на хасковски ЕТ, който е бил откраднат от задържания същия ден рано сутринта.

Познатият на органите на реда е задържан до 24 часа по образуваното досъдебно производство.

2 кражби са регистрирани през почивните дни. Първата е на около 33 грама златни накити от частен дом на улица „Гео Милев“ в Димитровград, където неизвестен извършител е проникнал след взломяване патрон на входната врата.

Втората кражба е от лек автомобил Киа, паркиран на улица „Гоце Делчев“ в Свиленград. От колата е открадната дамската чанта на 31-годишната собственичка от Турция, в която е имало мобилен телефон, 100 турски лири и лични документи. И по двата случая са образувани досъдебни производства.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button