Регион

Удариха незаконен склад за бяла и черна техника, затвориха го

ИлюстрацияВчера икономическите полицаи при РУП-Свиленград са провели специализирана операция по линия на пресичане на незаконна търговска дейност, съвместно със служители от НАП, съобщават от пресслужбата на полицията.

Те са проверили търговски обект-склад за продажба на бяла и черна техника, намиращ се в индустриалната зона на Свиленград, стопанисван от 48-годишен мъж. Извършена е проверка на наличната стока, описана по вид, количество и цена.

Общата стойност на описаните стоки е 158 790 лева, за които липсват документи, доказващи законния произход. Фирмата няма регистрирано фискално устройство и не отчита продажби към НАП.

Незаконната търговска дейност е преустановена и случая е предаден на ТД НАП Пловдив за извършване на компетентна проверка. Работата по случая продължава.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button