Хасково

Пешеходец с 4 счупени ребра, младеж се изръси от мотопед

Полиция, архив56-годишен пешеходец е ударен вчера в Димитровград, съобщават от пресслужбата на полицията.

Инцидентът е станал в 14 часа на булевард „Раковски“ в Димитровград, 64-годишен водач на лек автомобил Фолксваген Пасат, на пешеходна пътека, сигнализирана с пътен знак и маркировка е ударил преминаващият по нея пешеходец.

От удара, последният е с фрактура на четири ребра и охлузна рана на главата. Прегледан и освободен за домашно лечение. Образувано е досъдебно производство.

Неправоспособен мотопедист е без опасност за живота след катастрофа. Инцидентът е станал вчера в 20,30 часа на хасковската улица „1-ви май“.

17-годишният младеж подкарал мотопед Пиаджо с несъобразена скорост, загубил е контрол и е паднал на платното. От удара е получил охлузвания по двете лакетни стави, колена и отток на дясна глезенна става. Прегледан и освободен за домашно лечение.

2 бързи полицейски производства са образували РУП-Хасково и РУП-Харманли. В арестите до 24 часа са задържани съответно 38-годишен мъж от село Върбово и 30-годишен хасковлия, заловени от униформените служители да шофират автомобилите си без да притежават книжки в едногодишен срок от наказанието им по административен ред за същото деяние. Съставени актове по ЗДвП.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button