Хасково

Изгоря спортен Шевролет на „Георги Кирков“

ПожарСпортен „Шевролет Камаро“ е изгорял тази сутрин в Хасково, съобщават от пресслужбата на полицията.

Инцидентът е станал в 2.40 часа. Колата е била паркирана на ул. „Георги Кирков“. Возилото е собственост на харманлийска фирма.

При пожара е изгоряла предната част на колата. Образувано е досъдебно производство. Причините за пожара се изясняват.

В РУП-Димитровград е образувано бързо производство срещу 25-годишен жител на с. Яздач, община Стара Загоза за управление на МПС в срок на административно наказание. Същият е задържан за 24 часа.

 Пожар  Пожар

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Deniz
Deniz
18.07.2014 1:21 1:21

Добре, тази кола за какъв период от време е била паркирана там – 5 мин. , 1 час, цяла нощ, защото от часа, в който е станал инцидента, през нощта, едва ли ще има кой знае колко очевидци, ако е умишлен палеж ( който най-вероятно е), но пък в магазина, вдясно от Шевролета, възможно е да са оборудвани с външни камери, но този или тези, които са причинители, ще са толкова глупави, че да са без маски.Очевидно привличащо окото возило
като този, не му е мястото да седи на улиц
ата баш, паркирано. Ако това беше моята кола, при този й вид, щях да изрева на глас.. ! ( малкж ирония)

Чавдар
Чавдар
18.07.2014 11:55 11:55

На това място съм виждал и преди запалена кола – беше някакъв фолсваген, доколкото си спомням. Работа на полицията е да разбере дали не се касае за претенции относно паркоместа от живеещите наоколо.

Back to top button