Хасково

Хасковски младежи се завърнаха от творчески лагер в Кранево

ЛагерСедемнадесет участници от Школата по етнография, история и народно приложно изкуство при хасковския Младежки център се завърнаха от творчески лагер в с. Кранево.

Той бе част от програмата за творчески ваканции „Хайде да творим заедно“ на Националния дворец на децата и даде възможност на класирани на призови места в национални инициативи наши деца да се включат в творчески клубове и занимания по интереси. Този безплатен лагер е една чудесна възможност и награда за таланливите деца на България.

Десетте дни на море минаха неусетно и особено интересно. Всеки ден около 200 деца от цялата страна имаха интересни и разнообразни инициативи, свързани с техните интереси в областта на изкуствата и науките. Вечерите бяха определени за съвместни забавни дейности, като: Вечер на запознанството, Нептунова вечер, Конкурс за мис и мистър, „Аз обичам България“, вечер на таланта, Младежки фестивал и др.

В тази творческа обстановка, децата обмениха опит, създадоха приятелства. По време на смяната нашият отбор се класира на призови места в конкурса за талант, в конкурса за най-оригинален костюм, в състезанието „Аз обичам България“.

 

Лагер  Лагер 
 Лагер  Лагер


 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button