Хасково

Апелативният съд върна в ареста боксовият доктор за 106-те кила хероин

ЗадържанПловдивският апелативен съд уважи днес протеста на хасковската окръжна прокуратура и върна в ареста софиянеца Николай Тодоров. Той е един от тримата задържани за хванатите рекордни 106 кила хероин в ТИР на ГКПП „Капитан Андреево“.

Haskovo.info припомня, че на 27 юли Тодоров, който заяви пред съда, че е доктор на националния отбор по бокс и страда от епилепсия, получи мярка за неотклонение – домашен арест. Другите двама – шофьорът Надо Надов и Георги Спасов бяха оставени в ареста.

След заседанието прокурорът Антон Попов заяви, че ще протестира пред апелативния съд. „Това е една победа за прокуратурата“, коментира днешното решение на съда Попов.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
1azxc
1azxc
05.08.2014 19:37 19:37

Ох, Попов…… Какво победа, какви 5 лева??? Чуваш ли се изобщо

рефер
рефер
06.08.2014 1:20 1:20

Попов,не се изцепвай толково неподготвен!Победа ще бъде когато заедно с органите на МВР установите всички участници и същите бъдат признати за виновни и осъдени с влезли в сила присъди.Говори по-смислено и не ставай смешен!

Back to top button