Хасково

Закопчаха хасковлия, ограбил софиянка пред Бизнес центъра

Полиция, архив38-годишен хасковлия, познат на органите на реда, е задържан за грабеж, съобщават от пресслужбата на полицията.

Около 19.30 часа на 4 август той е нападнал пред Бизнес центъра в Хасково 44-годишна жителка на София. Нападателят й отнел, намиращ се в джоб на ризата й мобилен телефон, като впоследствие е направил опит да отнеме втори джиесем, като е използвал насилие, изразяващо се в нанасяне на шамари и блъскане. Образувано е досъдебно производство. Извършителят е приведен в следствения арест за срок от 72 часа.

На 5 август в РУП-Хасково е получено съобщение от служител на електроразпределителна фирма, че при проверка в трафопост в землището на хасковското с. Динево, обслужващ частна фирма, е констатирано манипулиране на еректромер. В резултат на това е извършена кражба на ел. енергия.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
grozmaistor
grozmaistor
06.08.2014 12:53 12:53

От кой етнос е мангалът грабител?

–> 38-годишен хасковлия, познат на органите на реда, е задържан за грабеж!!!

dgfcgh
dgfcgh
06.08.2014 13:21 13:21

„при проверка в трафопост в землището на хасковското с. Динево, обслужващ частна фирма, е констатирано манипулиране на еректромер“
Манипулиране на какво?

Back to top button