Спорт

„Хасково“ без четирима срещу ЦСКА

ФутболФутболният „Хасково 2009“ няма да може да разчита на цели четирима играчи за визитата си на ЦСКА утре, неделя, от 20 часа в среща от четвъртия кръг на „А“ група.

ФутболКонтузени са Дончо Атанасов, Емил Ангелов, Атанас Чипилов, а Бейсим Бейсим е болен.

В групата се завръща Владислав Узунов, който изтърпя наказанието си от една среща заради получени два жълти картона при гостуването на „Марек“.

„Червено-белите“ заминаха за София днес по обяд с група от 19 футболисти. Феновете пък ще тръгват утре в 16 часа от площадка „Спартак“.

Във временното класиране „Хасково“ е на осмо място с 3 точки от 3 кръга.

На 17 август от 18 часа на Ямача гостува „Локомотив“ (София).

Футбол   Футбол

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
09.08.2014 18:36 18:36

Пожелавам победа на Сърнелите-Хасково и тичат на мача с ЦСКА,като сърнели!

istinski fenove na haskovo!!!!
istinski fenove na haskovo!!!!
09.08.2014 19:07 19:07

koito e istinski haskovlija i e roden v tozi grad njama pravo da plue i da ne podkrepja grada si?!!!!!vseki grad si ima fenove na dadenijat otbor?!!!taka,4e nie sme haskovlii i shte e bezumno i iidiotsko da ne podkrepjame nashite si mom4eta,tezi mom4eta,koito zashtitavat nashijat grad haskovlii,nezavisimo dali sme po-slabi,na koe mjasto sme i t.n.??!!!!!istinskite fenove trjabva da poddargat do posledno lubimijat si otbor,nezavisimo ot vsi4ko haskovlii??!!!parvo trjabva da podkrepjate nashijat otbor -haskovo,a sled tova lubimite vi otbori ot balgarija-levski,cska i t.n.??!!!!!samo haskovooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!

Back to top button