Хасково

7-те млн. в джакпота удвоиха играчите в Хасково

ТотоИстерията по джакпота от 7 004 000 лв. във второ теглене на играта 6/49 на Българския спортен тотализатор обхвана хасковлии.

ТотоНяколко часа преди тегленето на тиража в централните пунктове продължават да влизат хора, които пускат най-често по един фиш с надежда за голямата печалба.

От пункта до комплекс „21 век“ съобщиха за Haskovo.info, че играчите са се удвоили в сравнение с вчера и днес до 15 часа те вече бяха около 600. Тото пунктовете в Хасково са 10.

Сред тези, които пуснаха фиш в следобедните часове бяха 19-годишни момичета, които за втори път в живота си играят тото. За цялото семейство числа пусна и фотографът Димитър Атанасов. „Като спечеля ще се обадя“, подхвърли хасковският майстор на обектива.

Много от тотаджиите пускат и фишове за 6/42, където се е натрупал джакпот от 2 614 949 лв.

Срещат се и такива, които играят 10 числа пълно комбиниране което излиза 147 лв.

Пунтовете затварят в 18.15 ч. – час преди тегленето на тиража.

 Тото  Тото

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
14.08.2014 16:15 16:15

Бунашка държавица сме ние ! Лъжат ни със 2 последователни еднакви тиража , двама ученика успяха да хакнат системата им , а глупаците на опашки се редят да им дават парите си ! Някой някога виждал ли е на живо или по телевизията тото милионер ? Няма и да видите !

Back to top button