Регион

Хванаха 22-годишен с трева и двама пияни шофьори

Полиция, архивУниформените са заловили младеж с марихуана и двама пияни шофьори, съобщават от полицията.

Вчера на ул. „Тракия“ в Любимец е извършена полицейска проверка на 22-годишен жител на града. В джоб на панталоните му открита и иззета суха зелена листна маса с тегло 1,1 гр., опакована в станиол и реагираща на марихуана. Образувано е досъдебно произовдство.

В РУП-Свиленград е образувано бързо производство срещу 38-годишен мъж за управление на колата си след употреба на алкохол – 1,64 промила. Шофьорът е задържан за 24 часа.

В РУП-Хасково също е образувано бързо производство срещу 63-годишен мъж за управление на колата си след употреба на алкохол – 2,36 промила. И той е задържан за 24 часа.

В свиленградската полиция след проведени издирвателни мероприятия са установени извършителите на три кражби на четири велосипеда, извършени вчера в града. Това са три деца от Любимец на 13, 15 и 14 г., познати на органите на реда.
 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button