Хасково

БСП-Хасково предлага Станчев и Нитова за депутати

Кандидати, архивИван Станчев и Смиляна Нитова са сред номинациите за листата за народни представители на делегатите на общинската конференция на БСП-Хасково.
Останалите са: Нина Стойчева, Божидар Драганов, Даниел Йорданов, Тенчо Димитров и Марияна Велкова. 
 
Отчет за дейността си, като народен представител направи Нитова.
 
На конференцията бяха дискутирани приоритетите, целите, задачите и виждането на общинската партийна организация за предстоящите парламентарни избори. В анализа на председателя на общинския съвет на БСП-Хасково Иван Станчев и в последвалите изказвания от страна на делегатите и гостите бяха поставени за обсъждане въпроси, свързани с модела на управление, с възможностите да се търси подкрепа от гражданите в предстоящата кампания.
 
Акцентът бе поставен върху проблемите на младите хора, подкрепата на бизнеса, преодоляването на демографската криза и безработицата, прозрачността в управлението, търсене на механизми за създаване на по-голямо доверие и по-широка подкрепа на предлаганите политики. 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

10 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
невярко
невярко
16.08.2014 17:18 17:18

докато дойде времето за изборите във всички партии листите от кандидати ще се пренаредят поне сто пъти. И накрая пак едни и същи хора ще ни предложат. Пък после ще се чудят че няма да ги изберат. Трябват нови хора, млади и с ново мислене.

blabla
blabla
18.08.2014 11:38 11:38

О свещена глупост! То да бяха само Станчев и Нитова.Ми другарят Драганов.Великият общински съветник.На две магарета сеното не може да раздели,пък се готви и за депутат.

ББ
ББ
17.08.2014 16:20 16:20

Пожелавам на Станчев дълги години да управлява БСП в Хасково. И др.Станчева – Транспорта! И др. Златева – образУванието заедно с Христо Бисеров! И Кадир – областната администрация и Хасан или както му е името – агенцията по заетост и така на многая лета!

Ахъъ
Ахъъ
17.08.2014 10:13 10:13

Амь брата му Янчо Станчев,беше изгонен от службата за В.Н.в МВР за „добра служба“ и после наново назначен от др.полковник Ив.Петров като репресиран.Тъ за твъ ставъ думъ,дъ,дъ…Ренегатъ.

bojeboje
bojeboje
16.08.2014 21:36 21:36

Станчев , а ти си най-големия срам за Хасково.Недоразвит комсомолец си остана и толкоз!Това ти е тавана момче!?До тук си! Станишев ти правеше гъдел, Миков ще те поръби!Добре да го знаеш! Подай си оставката и дай път на младите и образовани хора от БСП!

bojeboje
bojeboje
16.08.2014 21:34 21:34

Боже, Боже, Нитова дала отчет!Какво бе другарко Нитова отчете?Разходките в работно време за народното събрание по „Витошка“?Кога ще се отчете джуджето от Ивайловград ? Дето събираше сивита само една година и раздаваше служби? Срам беше тоя депутат от Ивайловград. Къде се скри бе офицера от запаса?Редяхте служби и службички, а Атаман ви разказа играта на всички.Работихте за него цяла година. Срам сте и Вие за нас редовите членове на БСП!Предатели!Дадохте едни простаци от ДПС да Ви набутат в миша дупка!

Анонимен
Анонимен
16.08.2014 20:16 20:16

Дано народа вече се е осъзнал и никога повече не се залъгва да гласува за БСП , давайки власт на тези дегенерати вие обричате децата и внуците си на безкрайно унижение и безвремие.Докато другите народи вървят напред, гледат смело към бъдещето и решават проблемите си, ние все повече изоставаме.Истината е че такива кадроваци като Станчев ,който няма да го вземат и за стрелочник на жп-гара,е в партията само защото дядо му е слязъл от мандрите със пушка в „ръка и е взел власта от народа“ . Не ги познавате , те са заклети комунисти,нищо ново не е научено и нищо старо не е забравено,видяхте сами как съсипаха държавата Ей това комунистическо племе няма наяждане.То не бяха мандри ,то не бяха банки.Ако на народа му е останало поне малко разсъдък и капчица самосъхранение , няма да гласува за БСП.Въпреки разрухата, отчаянието и заплахите всички вие които ,четете това трябва да се опомните, ако не искате отново да ви унижават.

Георгиева
Георгиева
16.08.2014 17:48 17:48

ако са те и малкото останали гласоподаватели няма да гласуват

verno
verno
16.08.2014 17:48 17:48

Kolko shte vkarate- 1,i to e mnogo.Horata ne vi viarvat.Chii interesi zashtitavate-vashite,tezi na kapitala,a obiknovenia chovek kade e – nego kychetata go iali.Niamate sram ili tazi dyma otdavna ste ia zabravili.

ala bala
ala bala
18.08.2014 11:53 11:53

По нагъл и крадлив от комунист е само сегашен социялис.

Back to top button