Хасково

Кирчо остава в МБАЛ за долекуване, после – в Радовец

БолницаБездомникът Кирчо Кирков, който повече от седмица е в хасковската хирургия, ще остане в МБАЛ за долекуване, съобщи за Haskovo.info шефът на Регионална дирекция „Социално подпомагане“ Стефан Манахилов.

Водят се разговори с управата на болницата Кирчо да прекара няколко дни в Кардиология, защото има сърдечна недостатъчност, която му усложнява проблема с краката.

Така понеделник или вторник идната седмица бездомникът ще бъде настанен най-вероятно в социалното заведение за психично болни мъже в тополовградското с. Радовец, допълни Манахилов.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

7 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
vazmuten gragdanin!!!
vazmuten gragdanin!!!
19.08.2014 10:32 10:32

A zashto shte bade nastanen v zavedenie s psihi4no bolni mage??!!!vie normalni li ste be??!!!da ne bi Kir4o da e psihi4no bolen,ili iskate da stane takav??!!!njama li socialni zavedenija za normalni hora kato nego??!!!po tozi na4in vie ne mu pomagate,a naprotiv-varvite sreshtu nego??!!!na nego mu e nugno spokoistvie i vnimanie i grigovnost,a ne psihi4no bolni hora??!!!alo,socialnite osaznaite se??!!!

стоп
стоп
19.08.2014 11:47 11:47

Защо не го приютиш ти, „загрижения“. Хората правят каквото могат, пак недоволни. Ама ако трябва ти „“vazmuten gragdanin!!!““ нещо да направиш и пръста няма да си мръднеш. Като искаш иди, питай, търси за по добро място. Недей само да критикуваш и злобееш и да чакаш на другите. Еееееййййй писнало ми е от такива само дето акъл дават.

vazmuteni gragdani!!!!!
vazmuteni gragdani!!!!!
19.08.2014 11:47 11:47

A zashto shte bade nastanen v zavedenie s psihi4no bolni mage??!!!vie normalni li ste be??!!!da ne bi Kir4o da e psihi4no bolen,ili iskate da stane takav??!!!njama li socialni zavedenija za normalni hora kato nego??!!!po tozi na4in vie ne mu pomagate,a naprotiv-varvite sreshtu nego??!!!na Kir4o mu e nugno spokoistvie,vnimanie i grigovnost,a ne psihi4no bolni hora??!!!alo,socialnite osaznaite se??!!!!!javno burokracijata i prostotijata e mnogo goljama v haskovoto?!!!!!

стоп
стоп
19.08.2014 11:53 11:53

Защо не го приютиш ти, „загрижения“.
Хората правят каквото могат, пак недоволни.
Ама ако трябва ти „“vazmuten gragdanin!!!““
нещо да направиш и пръста няма да си
мръднеш. Като искаш иди, питай, търси за по
добро място. Недей само да критикуваш и
злобееш и да чакаш на другите. Еееееййййй
писнало ми е от такива само дето акъл дават.

стоп
стоп
19.08.2014 11:56 11:56

Хайде очакване ти да направиш нещо, да бъде настанен другаде. Аз ще следя тука новините в http://www.haskovo.info Да видим само говориш или какво.

zagrigeni gragdani!!!!!
zagrigeni gragdani!!!!!
19.08.2014 12:01 12:01

zagrigeni sa vsi4ki istinski hora,tezi zaradi koito Kir4o beshe nastanen v bolnicata v bezpomoshtno sastojanie?!!!ako moga az da napravja neshto za nego,estestveno 4e shte go napravja?!!!no tezi ,koito trjabva da napravjat neshto i da pomognat i ot koito zavisjat neshtata bi trjabvalo da pomognat po-nai-dobrijat na4in,kakavto trjabva da bade za Kir4o-saotvetnoto socialno zavedenie za nego?!!!tova e stoinostna kritika,a ne ,,zlobeene,,-za kakvo??!!!

Някой
Някой
19.08.2014 15:12 15:12

Единственото възможно за настаняване място за Кирчо е в социално заведение от типа за психично болни, тъй като Кирчо е с диагноза психично заболяване съгласно експертното му решение от ТЕЛК!

Back to top button