Хасково

„БСП – Лява България“ регистрира пълна листа, очакват трима депутати

ЛистаКоалиция „БСП – Лява България“ регистрира в РИК-Хасково пълна листа от 16 кандидати за народни представители за МИР-Хасково за предсрочните парламентарни избори на 5 октомври.

Водач е бившият замминистър на екологията Чавдар Георгиев, следван от Райна Йовчева, журналистът от Варна Добромир Задгорски, Любомир Андреев, Смиляна Нитова и Дочка Кючукова. Замобластният управител и общински лидер на БСП в Хасково Иван Станчев не е в листата.

Чавдар Георгиев коментира пред медиите, че не очаква по-слаб резултат от последните избори. И сега коалицията ще се стреми към поне 3 депутатски места. Той допълни, че партията е обединена и структурите по места се готвят за сериозна изборна победа.

Днес се регистрира още листата на АБВ с водач докторът по философия Емил Кало.

Листа   Листа

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
1111
1111
01.09.2014 21:17 21:17

ще вкарат 1 депутат заради бабите и дядовците, които ще гласуват за бсп. с такава листа- толкова.

Анонимен
Анонимен
01.09.2014 21:37 21:37

пълна скръб ташак работа са

фук
фук
02.09.2014 9:06 9:06

леваците и един няма да вкарат, големи откъсаци са

герб
герб
02.09.2014 12:34 12:34

Гласувайте за пп ГЕРБ,подкрепена от пп Обединени Земеделци,пп РЗС,пп Никола Петков,пп ОППБ……….За стабилна България-време е!!!

666
666
02.09.2014 12:49 12:49

Хасково открай време си е бастион на БСП, но сега и ДПС набраха скорост. Стремежът е изкуствено да се потурчи нашия град. Патриотите масово се изложиха, начело с Атака и ВМРО. Тарикатът Бареков се саморазобличи тотално с алчността и наглостта си. Въпреки подкрепата на ДС, не вярвам този път БСП и роящите се през целия фасаден преход нейни коалиционни партньори да вземат толкова много гласове. Мислете, преди да гласувате. Успех на ГЕРБ желая. Само в тях е надеждата, че другите десни непрекъснато се излагат и правят гафове. Едвам набират гласове, за да влязат, а искат те да командват парада. Май целта им е само да са там и да си живеят славно като опозиция. Не че е лошо да критикуваш, но и някаква работа трябва да се свърши, че съвсем я забатачиха големите „професионалисти – експерти“. Дано най-после с промени в съдебната система и при нас да започнат да се променят нещата, а и крадливите милионери, управлявали ни заради своето облагодетелстване вече 25 години, да си получат заслуженото по закон. Това не е раваншизъм, а елементарна човешка справедливост.

Back to top button