Хасково

Стоян и Ралица си казаха „Да“ в новата ритуална зала в Хасково

СватбаСтоян и Ралица Найденови днес първи сключиха граждански брак в новата ритуална зала в Хасково в Младежкия център.

СватбаРалица преряза лентата на новата придобивка заедно с кмета Георги Иванов, който им пожела семейно щастие и дари младоженците с плакет на Св. Богородица, която да ги закриля.

Стоян и Ралица от 3 г. живеят и работят в Лондон, но решили да вдигнат сватбата си в Хасково.

За днес в залата са предвидени общо 3 ритуала, като и за другите младоженци кметът остави по един плакет на Божията Майка.

Haskovo.info припомня, че ритуалната зала бе изградена за около 150 000 лв.

Сватба   Сватба
 Сватба  Сватба
 Сватба  Сватба

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
06.09.2014 18:38 18:38

похвално ЛИ Е че 4 в листата на БСП Бургас е Емил Ценов Георгиев агент Станислав -нагаждач и подмазвач тъст на закоравелия телефонен изнудвач Иван Славов.

Анонимен
Анонимен
06.09.2014 20:55 20:55

Къв е пък тоо на седмата снимка Митю Траянов,гербераст,педерунгел като баща си,който работеще в МВР и го изгониха от там за кражби на продукти от стола,е*ати простотиите…?

Мъ
Мъ
13.09.2014 20:57 20:57

Тоя няма ли да го изгонят от ГЕРБ. Баща му го хванаха на пазара в Хасково да краде портфейла на жена. Щом баща му краде какво остава за сина? Тоо ще ми го снимат тукааа…

Анонимен
Анонимен
30.10.2014 12:40 12:40

Хъ

Анонимен
Анонимен
30.10.2014 13:29 13:29

Ако искате да изкарате по сивия начин документ тя е човека! Срещу тлъста сума е способна да издаде всякакъв вид документ издаван от нейната дирекция „ГРАОН”Както и да заобиколи касов салон и да си сложи таксата в джобчето. БРАВО на „малката шефка” Продължавай да заобикаляш закона и да ощетяваш хазната на малкото градче!!
А и да незабравя ако искате безпроблемнно приемане на чужди документи , превода и легализацията трябва да са в посочена от нея преводаческа фирма за да може и от там да си земи хонорара.

Back to top button