Хасково

Имоти на Роко и накити, конфискувани на границата, продаде НАП

БижутаБлизо 100 кг. накити от благородни метали, имоти и автомобили на обща стойност 630 000 лева продаде НАП само през месец септември.

БижутаСтава дума за активи, конфискувани или отнети в полза на държавата, и предложени в 11 различни търга от отдел „Държавни вземания“ към териториалната дирекция на Агенцията в Пловдив.

Между продадените артикули са 91 кг. сребро под формата на бижута и кюлчета, 4 кг. платина във вид на намотки и 4,5 кг. златни изделия, конфискувани при няколко опита за контрабанден внос през митница „Свиленград“. Същите са отнети в полза на държавата и предоставени на НАП за продажба.

Продадени са и няколко бивши вече имота на кърджалийския бизнесмен Ерджан Рашид – Роко, сред които ремонтна работилница и тракторна база в село Сушево, община Момчилград, нафтово стопанство, оранжерии и паракотелна инсталация в град Джебел. Нови собственици имат също 15 леки и тежкотоварни автомобила, конфискувани заради това, че са били средство за извършване на контрабанда и трафик на хора. Заради изгодните цени на превозните средства, интерес към тях проявиха 100 купувача от цялата страна.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button