Регион

Спипаха 20-годишен с трева и крадец на ток в Странско

Полиция, архив20-годишен харманлиец е задържан за съхранение на дрога, съобщават от пресслужбата на полицията.

Вчера криминалистите от харманлийската полиция са му извършили проверка в кв. „Тракия“. При обиска в дрехите му е намерено станиолово топче с тегло 0,5 грама със суха зелена листна маса, реагираща на канабис при полеви наркотест. Мъжът е задържан до 24 часа, образувано е бързо производство.

Вчера в димитровградската полиция е получен сигнал от служител на EVN за неправомерно прикачване към електропреносната мрежа. Сигналът е за дом в село Странско, собственост на 38-годишен мъж, познат на органите на реда. Той е направил самопризнания, че се е прикачил неправомерно към мрежата чрез използване на ел. проводник.

29-годишен жител на град Раковски е задържан за кражба. Мъжът е откраднал метален инвентар – чукове, лопати, лостове от склад в село Гарваново, след като е счупил катинара на склада на входната врата.

С полицейска мярка задържане е 20-годишен любимчанин. Автопатрул на димитровградската полиция го е задържал, шофирайки автомобила си без свидетелство за правоуправление в срок на административно наказание.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button