Хасково

7 палета с бюлетини за изборите пристигнаха с жандармерия в Хасково

Бюлетини7 палета с бюлетините за предсрочните парламентарни избори на 5 октомври пристигнаха в областна администрация Хасково.

БюлетиниБроят на бюлетините за 29 МИР – Хасково е 266 000 и дойдоха от печатницата на БНБ в София под строгата охрана на полиция и жандармерия.

Избирателите в Хасковска област към 15 август са 244 872.

Бюлетините са под охрана в помещение на областна администрация и най-вероятно от утре ще бъдат разпределени по общините в региона.

След Хасково камионът с бюлетините отпътува за Кърджали.

Бюлетини  Бюлетини 
 Бюлетини  Бюлетини
 Бюлетини  Бюлетини

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Ченге
Ченге
29.09.2014 15:30 15:30

Заради такива като тоя п**ал с големия гъз Бончев,ще премахнат ранното пенсиониране на полицаите и военните,к*ра ми ли търси там дадоха му пенсия да си стои в къщи и да си гледа рахата.
Ненков му викаше,Бончев,Бончев наврял сисис гъзъ в дънки,ама имаш мозък без гънки…

до ченгето
до ченгето
29.09.2014 15:56 15:56

И какво като работи? В задника ли ти бърка? Малко са тези дето излезнаха с достойнство от полицията! Останалите се дупите на всеки, който ви каже и като пуснете мазния език….. от пъпа та чак до кръста облизвате! Ей, ченге, продължавай да стоиш надупен и с приготвен език и се моли да не те махнат от там….!

Екс ченге
Екс ченге
29.09.2014 20:17 20:17

Човек когато не познава някого не бива да му става АДВОКАТ.
Ченгето си е прав,защото Бончев е лизача,той е сватанака на Ив.Петров бивш директор на ОД на МВР и заедно с Бончев лизаха на кого ли не гъзъ,та на Боко ли нещеш,та на Бубареков ли нещеш, та на кой ли нещеш.(Това са гниди.
А Бончев ако има малко достойнство,чест и доблест,каквито той няма,ще си отиде сам.
Така че трите точки да не се чешат по ченгетата…

Е-Д-И-Н
Е-Д-И-Н
30.09.2014 9:34 9:34

Ебати ченгежийската държава,гладни ченгета,нямат наяда,колко му била работата колко не му била,излиза рано рано в пенсия като че ли е бил миньор и отива веднага другаде да бачка,щото не му стигат париците,щото му е малка пенсията.
Ами какво да кажат другите хора с минимални и т.н. пенсии а?Да им премахват ранното пенсиониране тогава,да бачкат до 65г.да се насират на работното си място.И такива като тоя Бончев да му спрат пенсията като ще работи още…

Back to top button