Хасково

Световният мим Геро представи „Монолог с куфар“ и в Хасково

ПредставлениеСветовноизвестният мим Герасим Дишлиев-Геро представи тази вечер в хасковския театър „Иван Димов“ спектакъла си „Монолог с куфар“.

Както Haskovo.info писа, визитата на Геро е част от европейското му турне, започнало на 1 септември от Париж и приключващо утре, 4 октомври, в родния му Свиленград.

В турнето Дишлиев измина близо 3000 км, като отседна в 34 селища и изнесе 34 представления на спектакъла „Монолог с куфар“. Това е фикционално-автобиографичната история на неговото пътуване, поднесена на езика на пантомимата. По време на това пътешествие през Европа се заснема документален филм и се пише книга-дневник.

Геро е мим, асистент на един от най-големите майстори на това изкуство Марсел Марсо и преподавател в неговата школа. Свиленградчанинът пристига във Франция на автостоп през 1993 г. Сега турнето изминава обратно този път.

Геро обра овациите на хасковската публика, а след края на представлението мимът обсъди със зрителите посланията на „Монолог с куфар“.

 

Представление  Представление 
 Представление  Представление

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button