Хасково

Закопчаха софиянец, тарашил хасковска забавачка и школо

Полиция, архив43-годишен софиянец е задържан по подозрение в извършването на множество кражби в Хасково, съобщават от полицията.

Хасковските криминалисти са установили, че мъжът е извършител на 4 кражби за времето от 26 септември до вчера. Познатият на органите на реда с подобните си прояви е заподозрян, че е проникнал в детска градина и от чанта на служителката е откраднал 80 лева.

Второто му деяние е от кабинет в основно училище. Задигнал е 2 портмонета, собственост на 57-годишна жена, в които е имало лични вещи. 120 лева са откраднати от портмоне от офис в държавно учреждение.

Последната кражба е на дамска чанта с 300 лева, 3 флашки и лични вещи от репетиционна зала. Задържаният е направил пълни самопризнания. Голяма част от откраднатите вещи са установени и иззети. Работата по документиране на престъпната му дейност продължава.

18-годишен хасковлия е задържан в РУП-Хасково за кражба. Вчера е получен сигнал, че до промишления пазар на бул. „България“ в областния град, неизвестно лице е откраднало от мъжка чанта 40 лева. След подадения сигнал е задържан младежа с част от парите, иззети с протокол.

2 кражби са регистрирани през денонощието в димитровградското село Върбица. Първата е от хранителен магазин, откъдето са откраднати 30 лева. Втората е от медицинската служба на селото, откъдето неизвестния засега крадец е откраднал кардиограф. Начина на проникване и при двете кражби е след разбиване на входните врати. Образувани са досъдебни производства.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button