Спорт

„Хасково 1957“ с четвърта поредна победа

МачФутболният „Хасково 1957“ постигна четвърта поредна победа в областното първенство по футбол, похвалиха се от клуба.

Хасковлии спечелиха мача си срещу „Любимец“ с 2:1.

Срещата отново се игра на стадиона в с. Горски извор, където „Хасково 1957“ приема домакинските си мачове, пред около 50 зрители.

МачВ началото и двата отбора играха предпазливо и опознавателно и до сериозни положения не се стигна. През първото полувреме домакините бяха по-дейни на терена като се опитваха да разиграват топката, но гостите се защитаваха умело и не допуснаха голови положения. При една от малкото си атаки при изпълнение на статично положение и разбъркване пред вратата на „Хасково 1957“ тимът на „Любимец“ успя да отбележи първи гол. В края на полувремето за нарушение срещу играещия треньор Недялко Петров, съдията посочи бялата точка, но за голямо разочарование на зрителите, дошли да подкрепят „Хасково 1957“, Диян Колев пропусна да отбележи.

В началото на второто полувреме домакините наложиха своя стил на игра и успяха да постигнаха териториален превес, което доведе до изравняване на резултата. Голмайстор стана Диян Колев, който засече с глава центриране на Тошко Тодоров и се реваншира за пропуснатата дузпа. Колев бе един от най-дейните на терена и това доведе до отбелязването на втори гол. При поредна атака той успя да овладее топката в наказателното поле на „Любимец“, след това се обърна и нанесе удар към вратата, където на пътя на топката се озова Христо Ставрев, който я отклони в мрежата.

До края на срещата не се случи нищо запомнящо се и тя завърши 2:1 за „Хасково 1957“. От ръководството на клуба обявиха, че победата се посвещава на полузащитника Делчо Корчев който преди броени дни претърпя операция на коляното и му пожелаха бързо оздравяване, и завръщане на терена.

Мач   Мач

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button