Хасково

Ругатня на майка е причината за ученическия бой в Малево

Бой

Атанас с майки си Албена Георгиева в болницата

Ругатня на майка е причината за боя между осмокласниците в училищната тоалетна на школото в хасковското с. Малево.

Haskovo.info припомня, че в петък след часовете Атанас Георгиев и Александър Илиев, заедно с още няколко свои съученици влизат в тоалетната в училищния двор. Там започва размяна на обиди и удари. В мелето Александър удря с глава Атанас в лицето и му разбива носа. Децата са разтървани, а на следващия ден Наско е приет в МБАЛ „Хасково“, където е опериран. Лекарите обясниха, че състоянието на момчето се подобрява и утре ще бъде изписано.

Бой

Александър с майка си Албена Илиева

„Връщат ми го с разбит нос и като го видях ми стана лошо. Александър го напсувал на майка, той му отвърнал и започнала размяна на ритници. Александър е учил карате и в буквалния смисъл на думата се е опитал да се упражнява на него“, разказа за Haskovo.info майката на Атанас Албена Георгиева.

Тя обясни, че двамата били разтървани от техния съученик Исус. „Вече 8 г. сме в това училище и от Наско не е имало оплаквания и с Александър е нямало проблеми. Ще подадем жалба и очаквам съдействие от хасковския съд“, допълни Георгиева, която живее със сина си в с. Корен.

„Свършихме училище, влязохме в тоалетната, започнахме да се дразним и псуваме, той ме удари и аз удрях, събори ме и ме удари с крак в носа. Извиках съученик и той го дръпна. Измих се на чешмата с господина. Друг път не сме се карали. Не знам защо се стигна до тук“, разказа за случилото се Наско.

Бой

Училищната тоалетна

Помощник директорът на училището в Малево Румяна Делчева заяви, че учителите са разговаряли с двете деца за неприятния инцидент, който бил прецедент. Когато двамата се върнат на училище ще бъде свикан педагогически съвет, който да се занимае със сбиването. С класовете пък ще има часове, посветени на агресията. Делчева допълни, че двамата са много добри ученици.

„Не трябваше да се стига до тук, но го обидил на майка. Защо не ме попитаха, защо го е ударил, а започна да крещи и да заплашва. Аз отидох да го видя в болницата в какво състояние е. Съжалявам за това което стана. Плаши ме това, че ще заведат дело. Притеснявам се и за детето си. Не е бил побойник, никога не е правил такова нещо“, разказа майката на Александър Албена Илиева.

Александър сподели през сълзи, че след часовете отишли в тоалетната и Атанас започнал да се заяжда с братовчед му. Аз му казах да не се заяжда с братовчед ми и започна мен да обижда на майка. Не можах да се сдържа и му ударих една главичка. Съжалявам за това което стана. Искам да продължа да уча там“, разкайва се Александър. Той допълни, че иска да продължи да учи в школото в Малево, но най-вероятно вече нямал да си говори с Атанас.

 

Бой

Помощник директорът Румяна Делчева
 Бой

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
WAFFENSS
WAFFENSS
13.10.2014 17:33 17:33

ХАХААХАХХА много Албени, много нещо…. то в този район май е нормално!!! 😉

Фикрет
Фикрет
13.10.2014 19:01 19:01

Това момче Сашо е китаец Нинджа. Облечено е в черно и гледа строго- това е каратис, той е като Джеки Чан и Брус Лии. Много добре изглежда на снимката! Да продалжава да тренира и да ги бие всички! Очаквам като порастне да бъде толкова добър, че да набие и Бойко Борисов и останалите! А Наско да не реве, а и той да тренира за да не го бият, да отива и той на карате и да гледа много филми с карате и бой! Пожелавам на двамата следващия път като се засекат в тоалетните да се разберът като големи хора и да излезнат навън, а не да се бият в тоалетната!

Вай_бай
Вай_бай
13.10.2014 19:07 19:07

Какви години дойдоха, едно време в тоалетната се влизаше по нужда, а сега влизат да се бият. Какви са тез жени, тези майки? Защо са се залепили до момчетата? Да ги оставят те ще се разберат.

Back to top button