Спорт

„Хасково“ замина с 18 футболисти за мача с „Лудогорец“

ФутболС група от 18 футболисти замина днес „Хасково 2009“ за Разград, където утре ще се играе срещата срещу „Лудогорец“.

Футбол

Олег Шалаев

Старши треньорът Емил Велев, за когото това ще е първи официален мач на чело на „Хасково“, не може да разчита на контузените Мартин Райнов и Кирчо Крумов. За мача е картотекиран Майкъл Тевия. С отбора днес тренира Олег Шалаев, на който все още се оформят документите.

„Тръгваме с добро и приповдигнато настроение. Ще играем срещу шампиона и участник в груповата фаза на Шампионската лига. Мачът ще е на хубав терен, пред хубава публика. Надявам се да вкараме голове, а защо не и да вземем точки – възможно е, изненади винаги стават“, каза Емил Велев.

Срещата е от 18.45 часа. В следващия кръг на 24 октомври „Хасково“ приема „Марек“ от 16 часа.

Футбол  Футбол 
 Футбол  Футбол

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Хасковлия!
Хасковлия!
16.10.2014 17:28 17:28

Успех момчета!

MNOGO FENOVE NA HASKOVO!!!!!
MNOGO FENOVE NA HASKOVO!!!!!
16.10.2014 17:55 17:55

USPEH HASKOVO!!!!!SAMO HASKOVOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

От "Ямача" до "Кенана" мощ
От "Ямача" до "Кенана" мощ
16.10.2014 19:20 19:20

Момчета, играйте мобилизирани, концентрирани и разкрепостени. Ако имаме късмет утре, може и да грабнем точка. Ако ли не – не е толкова фатално. Идват важни мачове у дома срещу Марек, Славия и другите отбори, от които трябва задължително да взимаме точки. Успех утре срещу Лудогорец. Ще стискаме палци. И при загуба, и при победа трябва да си подкрепяме отбора!

работеща
работеща
17.10.2014 9:12 9:12

Защо мачовете на Хасково се играят в петък?

Back to top button