Регион

В Малко градище изплашени до смърт, полицията обеща да ги пази

Къщата на семейство ДобревиЖителите на любимешкото село Малко градище са изплашени до смърт след зверството, което сполетя семейство Добреви миналата нощ. Тогава баба Мавруда и дядо Боню бяха нападнати от крадци в дома им и пребити жестоко.

Не сме спали цяла нощ, тревожим се, споделят съседите на потърпевшите и се чудят как ще се спасят ако ги нападнат. Те очакват, че след дни случката ще се повтори.

Огромна част от хората в Малко градище са възрастни и живеят по сами. Досега подобни нападения не е имало. Кражби не липсвали, но обикновено били обирани необитаеми къщи.

Охраната в селото, което се прочу като първото в страната, наело си частна фирма да ги пази, е свалена преди 4 месеца, защото желаещите да плащат намалели, а причината била, че някои не искали охрана и така и останалите се отказали.

От Районното управление на полицията в Свиленград обещаха на жителите на селото, че ще увеличат патрулите, за да се чувстват те по-спокойно. Междувременно стана ясно, че разследващите работят по 5 версии за нападателите на семейство Добреви, а тази нощ са извършени обиски в Харманли.

От хасковската болница съобщиха, че състоянието на двамата пребити старци все още е тревожно. Мъжът имал кръвоизлив в мозъка и тепърва предстоят още консултации.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
gost
gost
05.11.2014 22:59 22:59

От тази новина излиза, че всъщност някой има финансов интерес от страха на хората.

Анонимен
Анонимен
06.11.2014 9:50 9:50

До управитела на ОД на МВР Х-во А.Цанков.
За какво вземате заплати?Пазете хората,защото черната хроника стана много.
А и още нещо Ангерчо-М.градище не е много далече от ОРЕШЕЦ,ТА НАЛИ ЗНАЕШ ЗА МЕЧКАТА И ЗА КОМШИИТЕ…

Back to top button