Хасково

Засекретиха делото за рекет срещу бижутерката Марияна

ДелоДелото за рекет срещу хасковлийката Марияна Димитрова да се гледа при закрити врата, определи хасковският районен съд.

Искането за това бе на защитата на Димитрова заради съдържащи се по делото обстоятелства от интимния живот на подсъдимата и бившият й съпруг Даниел Димитров.

Марияна Димитрова е обвинена, че е изнудвала Даниел Димитров за 400 000 лв., два апартамента в Хасково и половината му бутици в центъра. По делото има приложени и специални разузнавателни средства.

Haskovo.info припомня, че на 20 май 2013 г. магазинът за сребърни бижута, в който работи Димитрова бе залят с фекалии.
През юни 2013 г. обвиняемата бе задържана на хасковска бензиностанция в момент на разплащане с трима мъже, които трябвало да пребият Даниел.

В началото на днешното заседание защитата на Димитрова поиска обвинителния акт да бъде върнат на прокуратурата заради непълноти. Искането обаче не бе уважено от съда и бе даден ход на делото с разпит на част от свидетелите.

Делото бе отложено за 24 ноември, когато ще бъдат разпитани още трима свидетели. Димитров е предявил и граждански иск за 10 000 лв.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
otvraten
otvraten
11.11.2014 4:23 4:23

Стига сте я снимали тази мърша- още повече мирише!
Грозницата какво ли не измисли,вече и очила си сложи само за да прикрие пъпчасалото си лице.Гнус ме е от такива неща като нея! Не мога да я нарека жена или човек,защото по този начин ще засегна обществото.
Къде ли не се набута,с кого ли не спа,за да събере пари и да плати съпруга си-изрод мръсен. Иска ми се да я видя някъде и да и се изплюя на надупченото лице,събрало толкова много мъжки секрет по себе си!!!!! Боклук

пипа
пипа
11.11.2014 12:36 12:36

Малко ти е боклук

mmmmmmmm
mmmmmmmm
11.11.2014 16:44 16:44

za6to ni zanimavate s na horata problemite tova li e nai vajno sprete s tazi zloba be hora

Back to top button