Хасково

Танцьорите на „Хасково“ с нови 8 медала

ТанциСъстезателите от клуб по спортни танци „Хасково“ записаха ново успешно участие, този път на сцената в Казанлък, където се проведе Открит турнир и кръг от веригата за Купа България.

ТанциВ турнира „Изгряващи звезди“ взеха участие 2 танцови двойки и 5 момичета. При 11-годишните от 7 танцови двойки на първо място са Димитър Борисов и Росица Павлова, до 13 г. – отново от 7 танцови дуета на първо място са Тодор Тодоров и Гергана Ройдева.

При соло момичета до 9 г.: златни медали спечелиха Камелия Георгиева и Дефне Сурай, а среброто е за Ирем Байрам. Соло момичета до 11 г.: в първата група на върха е Гергана Ройдева, а във втората група със златото се окичи Росица Павлова.

В Открития турнир по спортни танци при картотекираните състезатели в групата при 11 г. – клас „Е“ (комплексна класация), танцовата двойка Станислав Хаджипетров и Валентина Данчова стъпиха на почетната стълбичка с трето място.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Почитател
Почитател
10.11.2014 19:59 19:59

Браво,сладури! Удоволствие е да ви гледаме и да ви се радваме! Продължавайте да покорявате върховете на красотата!

Back to top button