Хасково

Чистят шахти от батака при хасковското наводнение

ШахтиРаботници от общинското предприятие „Екопрогрес“ започнаха почистване на шахти по хасковския бул. „България“, затлачени с боклуци от октомврийското наводнение.

Това се прави превантивно преди същинското настъпване на зимата.

Шефът на „Екопрогрес“ Костадин Сарджев обясни, че в края на месеца ще бъдат включени повече хора в почистването на шахтите по централните булеварди.

Сарджев допълни, че от общинското предприятие имат 300 тона сол, които ще стигнат за първите няколко снеговалежа. Той допълни, че машите за снегопочистване са 12, като се очаква наемането на допълнително техника.

Както Haskovo.info писа, нито една фирма не подаде документи в обществената поръчка за снегопочистването на областния град. Ако не бъде обявена нова, работата ще трябва да се върши от „Екопрогрес“.

Общинската пътна мрежа и селата пък ще се чистят от „Арис“.

Шахти   Шахти

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Живеещ на високото.
Живеещ на високото.
14.11.2014 9:13 9:13

Който застрои реката сега той да плаща,не от парите на данъкоплатците.Защо си мълчите хора?Утре като дойде пак един такъв порой пак си мълчете…Простотията и селянията няма край,затова му лижете гъзъ на Узунжовеца…

Back to top button