Хасково

НАП в Хасково избра „Служител на годината“

НаграденГеорги Георгиев, старши инспектор в отдел „Ревизии“ бе избран за „Служител на 2014 г.“ от колегите си в Хасково в своеобразен конкурс, който се случи за 11-ти пореден път по повод професионалния празник на данъчните – деня на свети Матей – 16 ноември.

Състезанието се провежда в няколко категории, касаещи обслужването на клиенти, контролната дейност на НАП, събирането на просрочени задължения и други. Георги получи признанието на колегите си в офиса чрез анонимно гласуване, в което служителите посочиха кой според тях има особено големи заслуги за резултатите на администрацията през отиващата си година.

Георги Георгиев е от Харманли. В системата на данъчна администрация е от 1992 г., като е натрупал респектиращ опит като данъчен инспектор, началник на сектор, началник на Данъчна служба. Колегите му го определят като сериозен, отговорен, принципен, трудолюбив. За първите 9 месеца на годината е приключил 15 ревизии с общо разкрити допълнителни задължения за бюджета в размер на близо 1,2 млн. лв.

За приноса си Георги ще бъде удостоен с Почетна грамота от териториалния директор на НАП в Пловдив. Освен него такива отличия ще получат номинираните за „Служители на годината“ в офисите Стара Загора, Смолян, Пазарджик и Кърджали, които също са в обхвата на пловдивската териториална дирекция.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button