Регион

1000 аплодират ансамбъл „Пирин“ в Димитровград

КонцертБлизо 1000 зрители аплодираха фолклорен ансамбъл „Пирин“ на концерта в димитровградската зала „Младост“.

КонцертВъпреки лошото време залата бе почти пълна за 90-минутния концерт на един от най-големите български ансамбли. Публиката бе зарадвана с изпълнения от пиринския край, а така също и от други фолклорни области на България.

В края на концерта „Пирин“ получи подарък от димитровградския ансамбъл „Звездица“.

На 4 декември в зала 1 на НДК пък ще е гала концерта по случай 60-годишнината от основаването на ансамбъла.

Haskovo.info припомня, че за последно ансамбъл „Пирин“ гостува за празника на Димитровград преди малко повече от година.

 

Концерт  Концерт 
 Концерт  Концерт
 Концерт  Концерт
 Концерт  Концерт
 Концерт  Концерт

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
marin stoev
marin stoev
20.11.2014 11:33 11:33

KOНЦЕРТА НА АНС.“ПИРИН“ БЕШЕ СУПЕР, БРАВО НА ПЕВЦИ, ТАНЦЬОРИ И МУЗИКАНТИ И ЧЕСТИТ 60 Г ЮБИЛЕЙ! НО, КАК МОЖЕ В ЗАЛАТА ДА НЕ ПУСНАТ ПОНЕ МАЛКО ТОПЛИНКА. КОНЦЕРТА Е С БИЛЕТИ И ЗАЛАТА БЕШЕ, ПОЧТИ ПЪЛНА! Е КАКВО ИСКАТ ОТ СП.ЗАЛА ДРУГИЯ ПЪТ ДА НЕ ИДВАМЕ НА ТАКИВА КОНЦЕРТИ? КАК МОЖЕ И ДА НЕ ПУСНЕТЕ ОСВЕТЛЕНИЕ ПРИ ВЛИЗАНЕ И НА КРАЯ НА ИЗЛИЗАНЕ!!!! НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ВИДИ НИЩО!!! СЛАБА ОТЦЕНКА НА ДИМИТРОВГРАД!!! ДАЖЕ ИМАШЕ ХОРА, КОИТО ПАДАХА И ХЛЪТВАХА ПО СТЪЛБИТЕ!

Back to top button