Хасково

Двама хасковски депутати – председатели на парламентарни комисии

Парламент, илюстрацияДвама депутати, избрани от Хасковски многомандатен район, ще бъдат председатели на комисии в 43-тото Народно събрание.

Бившият министър на икономиката, енергетиката и туризма Делян Добрев от ГЕРБ е избран за председател на комисията по енергетика. Освен това той участва и в комисията по икономическа политика и туризъм.

Избраният от Патриотичния фронт Слави Бинев ще председателства комисията по култура и медии в парламента и ще бъде заместник-председател на комисията по европейските въпроси и контрол на европейските фондове. Това е комисията с най-много представители от Хасковско. В нея участват Станислав Иванов от Реформаторския блок и Евгения Ангелова от ГЕРБ. Тя е член и на комисията по бюджет и финанси.

Борислав Иглев от България без цензура участва в комисията по въпросите на децата, младежта и спорта, а Селиха Емин от ДПС е член на две комисии в Народното събрание – по земеделието и храните и по културата и медиите. Депутатът от БСП – Лява България Чавдар Георгиев е член на комисията по правни въпроси и на тази по околната среда и водите.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button