Хасково

4 хасковски художнички с по 1000 лв. стипендия

Стипендии4 от талантливите художнички на школа „Колорит“ при хасковското читалище „Заря“ спечелиха по 1000 лв. стипендия от Американска фондация за България.

СтипендииОтличените са: Гергина и Йоана Георгиеви, Лилия Петрова и Мария Филипова. Момичетата впечатлиха журито със своите картини на тема „Моята представа за България“. Миналата година от фондацията стипендия спечели Гергина.

Haskovo.info припомня, че по-рано шестима от „Колорит“ с ръководител Веселина Делчева спечелиха стипендии от Фондация „Комунитас“. Това са: Йоана Георгиева, Магда Стоянова, Елис Мюмюн, Петя Атанасова, Симеон Монев и Хелена-София Христозова.

На 15 декември във фоайето на „Заря“ ще бъде открита Коледната изложба на „Колорит“.

 Стипендии Стипендии 
 Стипендии  Стипендии
 Стипендии  Стипендии

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
четящ
четящ
03.12.2014 13:09 13:09

ГОСПОЖА НАСКА АНГЕЛОВА ОТ ОБЩЕЖИТИЯТА СИГУРНО ЯДЕ КИСЕЛИ КРУШИ.ЩЕ СЕ ИЗЯДЕ ОТ ЯД.ТЯ ТОЗИ ПЪТ Е ИЗТЪРВАЛА.ТЯ Е НАЙ-ГОЛЯМАТА НАРОДНА САМОДЕЙКА НА ХАСКОВО.ОБЩЕЖИТИЯТА ТОЗИ ПЪТ НЕ УЧАСТВАТ,НЯМАТ ПРЕДСТАВИТЕЛИ.АНГЕЛОВА Е БЯСНА.НЯМА С КАКВО ДА СЕ ЗАНИМАВА И КОЛЕВ НЕ МОЖЕ ДА Й ПОМОГНЕ.БАБООООООО,ОТИВАЙ СИИИИИИИ.

Back to top button