Хасково

4 златни медала и бронз за танцьорите на „Хасково“ от Купа „Банско“

КупаОбщо 4 златни и един бронзов медал спечелиха състезателите от клуба по спортни танци „Хасково“ на Купа „Банско“.

В състезанието участваха над 117 танцови двойки и 11 Формации по спортни танци от цялата страна.

„Хасково“ се завърна с 2 златни медала от турнира за формейшън-програми – първо място за формацията на момичетата и първо място за Формация „Хасково“ – латиноамерикански танци.

В турнира за новосформирани танцови двойки трето място спечелиха Георги Тодоров и Камелия Георгиева, а първи станаха Валентин Сираков и Марина Колева и Тодор Тодоров и Гергана Ройдева.

В Открития турнир в комплексната надпревара на шесто място останаха Константин Вълков и Виолета Латева от групата на юношите старша възраст клас „Д“, а при 11-годишните – Станислав Хаджипетров и Валентина Данчова заеха пето място. Своят дебют в състезателната надпревара направиха Цветелина Караславова и Виктория Георгиева.

„Записахме отличен финал на спортно-състезателната 2014 г. и се надявам, че Дядо Коледа ще бъде много щедър към всички деца от клуба“, допълни треньорът на талантите Петя Милушева.

Купа   Купа
 Купа  Купа

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button