Хасково

Хванаха петима младежи за кражба на шевни машини

Полиция, архивПетима непълнолетни между 14 и 17 г. от Хасково са установени за кражба, съобщават от полицията.

Преди 2 дни момчетата са проникнали в складово помещение на улица „Гара движение“ в областния град, след като са изкъртили входната му врата и са отмъкнали 7 шевни машини. Част от откраднатите машини са намерени и иззети. По случая работи инспектор Детска педагогическа стая.

Грам амфетамин иззеха хасковските криминалисти. Вчера около 16,30 часа на булевард „България“ те са проверили лек автомобил Опел Астра, шофиран от 26-годишен хасковлия. До скоростния лост на колата, в кутия за цигари е намерено полиетиленово пликче с оранжева на цвят бучка. Тестване с полеви наркотест установило, че се касае за амфетамин. Мъжът е задържан до 24 часа по образуваното досъдебно производство.

2 кражби са регистрирани в димитровградското село Върбица през денонощието. И при двете е проникнато в гаражи, откъдето са откраднати бензинова резачка, медна пръскачка, ъглошлайф, бормашина и 50 метра четирижилен меден кабел. Образувани са досъдебни производства.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button