Регион

Контрабандисти се опитаха да използват наводнението на границата

ЦигариАвтобус с контрабандни цигари опита да използва наводнението  на МП „Капитан Андреево“, за да премине безпрепятствено, съобщават от Агенция „Митници“.

Пътнически автобус с турска регистрация на известна фирма,  пътуващ по редовната линия Истанбул – София, пристига на залетия пункт в нощта на водното бедствие. Въпреки усложнената обстановка и невъзможността да използват рентгеновата апаратура, митническите служители извършват щателна проверка на превозното средство. В багажното му отделение са натоварени луксозни големи пътнически чанти. Въпреки заблуждаващия им външен вид, митническите служители проверяват съдържанието на многобройните чанти, в които, вместо дрехи, откриват плътно подредени стекове цигари. Задържани са общо 260 000 къса цигари от марките „Akthamar original slims“ и „MM classic“, всички без акцизен бандерол.

Цигарите са собственост на пътник от автобуса. Нарушителят е задържан.

По случая е образувано досъдебно производство по описа на Митница „Свиленград“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button