Спорт

„Хасково“ издържа полувреме срещу „Ботев“, но падна с 0:2

ИлюстрацияФутболистите на „Хасково 2009“ загубиха гостуването си от 18-я кръг на „А“ група на „Ботев“ в Пловдив с 0:2.

Момчетата на старши треньора Емил Велев играха добре през първата част и закономерно се прибраха на почивката при резултат 0:0.

През втората част обаче „канарчетата“ отбелязаха бърз гол, дело на Цветелин Чунчуков в 56-ата минута, а 60 секунди по-късно Педро Еуженио бе изгонен за втори жълт картон. Така с човек по-малко „червено-белите“ инкасираха второ попадение в 70-ата минута на сметката на Лъчезар Балтанов.

За „Хасково“ срещата започнаха: Николай Банков, Иван Скерлев, Мартин Ковачев, Костадин Ничев, Педро Еуженио, Димитър Алексиев, Владислав Узунов, Олег Шалаев, Майкъл Тевия, Вълчан Чанев, Атанас Чепилов.

След почивката в игра се появиха Мариус Найденов, Мартин Райнов и Дончо Атанасов, които замениха Алексиев, Тевия и Узунов.

„Хасково“ е на последно място във временното класиране със 7 т., а в следващия кръг на 13 декември от 14 часа приема „Литекс“ (Ловеч).

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
istinski fenove na HASKOVO!!!!
istinski fenove na HASKOVO!!!!
07.12.2014 17:29 17:29

na vsi4ki beshe jasno,4e BOTEV njama da dopusne da izgubi novi to4ki i s cenata na vsi4ko shte vzeme pobedata?!Nashite mom4eta se zashtitavaha dobre prez 1-to poluvreme,no trjabvashe da sa po-koncentrirani i agresivni,da presirat otbora na BOTEV i da ne gi dopushtat tolkova blizo v nasheto nakazatelno pole?!kogato se igrae strahlivo i za ravenstvo obiknoveno se polu4ava neizbegna zaguba?!!HASKOVO,gore glavite i napred,igraite do posledno vav vseki ma4 do kraja na shampionata,pak kakvoto stane?!uspeh sreshtu LITEX drugata sedmica-igraite do posledno za pobeda,a posle napravete dobra podgotovka prez pauzata i s novi sili doigraite ostavashtite sreshti v a-grupa magki ,s dostoinstvo i s borba do poslednijat vazmogen shans za spasenie?!!samo HASKOVOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!

fen
fen
07.12.2014 18:11 18:11

Botev be v kriza.Triabvashe da gi biem.Yavno veche sme v B grupa

Back to top button