Хасково

Свикаха кризисния щаб по бедствия и аварии в Хасково

ИлюстрацияВ 17 ч. днес в Областна администрация Добри Беливанов свика Областния кризисен щаб по бедствия и аварии, за да бъде обсъдена обстановката в област Хасково след проливните валежи, съобщават от пресслужбата на администрацията.
 
Нивото на р. Марица при Свиленград е вече 503 см., при критични 500. Създадена е необходимата организация от всички структури за справяне със ситуацията там при евентуално преливане на реката. Всички граждани са оповестени, няма опасност за населението.
 
Нивото на р. Марица по всички точки от областта ще се наблюдава денонощно.
 
В град Хасково още има вода от резервите в резервоарите. Бяха обсъдени варианти за алтернативно водоснабдяване след изчерпването на резервите. До края на утрешния ден ще стане ясно как ще се водоснабдява областния град до отстраняване на проблема със залетия водоизточник.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button