Хасково

Почна продажбата на новите винетки и в Хасково

ВинеткиПродажбата на винетките за 2015 г. тръгна от тази сутрин и в Хасково.

Сред местата, където се предлагат са централна поща и Областно пътно управление, разпространението става и по бензиностанциите.

До обяд в пощата и Областно пътно бяха продадени по десетина годишни винетки.

До началото на Коледните празници в разпространителските пунктове в страната ще има около 2.8 млн. винетки от различните видове и за отделните категории превозни средства. От тях над 1 млн. ще са годишните стикери за леки автомобили. Цените на винетките са непроменени.

Годишната винетка за леки автомобили струва 67 лв., месечната – 25 лв., а седмичната – 10 лв. Без промяна са и цените на стикерите за моторните превозни средства от категория 1 и 2, в която влизат тежкотоварните камиони и автобусите. В категория 3 са леките автомобили.

До края на декември ще върви паралелна продажба на винетни стикери за 2014 г. и 2015 г. Това означава, че ако потребител си купи седмична или месечна винетка за 2014 г. например, на 31 декември тя ще бъде валидизирана от дата 31 декември и ще бъде валидна един календарен месец, ако е месечна, и съответно следващите седем дни, ако е седмична. Годишните винетки за 2014 г. за всички видове превозни средства са валидни до 31 януари 2015 г.

Винетки  Винетки 

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button