Хасково

Десетки малчугани се забавляваха на „Коледа в театъра“

ТеатърПремиерата на спектакъла-концерт „Коледа в театъра“ събра днес десетки малчугани в хасковския театър „Иван Димов“.

ТеатърДецата от ОДЗ 15 искрено се забавляваха на постановката на Янко Митев, която е с участието на балет „Тангра“ с хореограф Дорина Инджова.

Музиката е от доц. Веселин Койчев, а в ролите са Силвия Предова, Иванка Шекерова, Стефан Цирков, Янко Митев. Малчуганите бяха зарадвани и от Дядо Коледа.

Следващите представления са на 17, 21, 22 и 23 декември.

Театър  Театър 
 Театър  Театър
 Театър  Театър
 Театър  Театър

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
ivanowa
ivanowa
16.12.2014 16:02 16:02

Kato gledam malkata pyblika,napravo se e zabavlqvala!Iskat ne iskat gi vodqt na golemiq kypon.

Очевидец
Очевидец
16.12.2014 17:17 17:17

Хасковските деца са щастливци, че могат да се насладят на този невероятен подарък от ДКТ „Ив. Димов“. Постановката е уникална! Днес в залата имаше 200 деца, които истински се забавляваха и радваха на спектакъла. Препоръчвам на всички родители, чийто деца няма да го гледат организирано от градината или училището, да заведат своите малчугани.
Моите адмирации за целия екип на театъра, за Дорина Инджова и нейните възпитаници!

майка
майка
16.12.2014 20:52 20:52

Днес бях свидетел на премиерата на спектакъла „Коледа в театъра“.Бях изключително впечатлена от постановката-един невероятен спектакъл-мюзикъл,който включваше и малчуганите в своите песни!За първи път виждам 200 деца с такъв захлас да гледат!А коментарите на доста от публиката беше-„И аз ще се запиша в театъра,да играя като тези какички“.Впечатляващо-нали?Хвала на целия екип създал нещо ново за децата и то за най-чакания празник-Коледа!Но нали на коледа стават чудеса-и едно от тях се случи в ОДЗ „Слънце“-повечето от децата за първи път стъпваха в истински театър – и то един от най-хубавите театри в България ,видяха на истинска сцена истинските актьори,балет,светлини,ефекти!Просто казано-КЪСМЕТЛИИ!!!Нека по-често децата гледат постановките не на импровизираните сцени в детските градини,а в Меката на Мелпомена-за да усетят тръпката на истинското изкуство.Нали от малки трябва да се учат на естетика,да се запознават с различните видове изкуства?Весела Коледа на всички!

Аз
Аз
17.12.2014 0:53 0:53

„ivanowa“ Аз като гледам как сте написали коментара си. Съдя, че вас като малка не са ви водили на „golemiq kypon“. Образовайте се, ходете по често на театър. А пък знае ли се, може да получите някоя гънка (не говоря за бръчка).

Back to top button