Хасково

Търсят оператор на сметището в Гарваново за 9.2 млн. лева

Депо, архивОбществена поръчка за избор на оператор за експлоатация и поддръжка на Регионалния център за третиране на неопасни отпадъци за общините Хасково, Димитровград и Минерални бани обяви община Хасково.

Стойността на поръчката е за 9 200 000 лв. без ДДС, а продължителността й е за 60 месеца.

Сред дейностите са: приемане и третиране на отпадъците по кодове, събиране и транспортиране на зелени отпадъци, транспортиране и предаване на RDF-гориво от отпадъци до инсталация за изгаряне с оползотворяване на енергията, временно съхраняване на опасни отпадъци, извършване на мониторинг, поддържане на сградите, конструкциите, инсталациите, съоръженията, заплащане на консумираната електроенергия на РЦТНО, таксата за водоползване, горива и други консумативи и материали обезпечаващи функционирането на РЦТНО, както и дължимите данъци върху недвижимите имоти и такса „битови отпадъци“, извършване на строително-монтажни дейности, осигуряващи безпроблемната експлоатация на клетка №1 (нова).

Офертите на кандидатите ще бъдат отворени на 3 февруари 2015 г. в хасковското кметство.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button