Регион

Трима биха и ограбиха мъж в Димитровград, закопчаха ги

Полиция, архивНа 3 януари в 21 часа в димитровградската полиция е получено съобщение от 45-годишен жител на кърджалийското село Седефче, че е бил ограбен от двама мъже и жена в района на булевард „Димитър Благоев“ в Димитровград.

Мъжът съобщил, че след като се разприказвал с тях и в последствие тръгнал към парка, същите го застигнали и му нанесли побой, след което му отнели 180 лв. и мобилен телефон.

По дадено от него описание, димитровградските полицаи са задържали 22-годишен старозагорец и 23-годишна симеоновградчанка, познати на органите на реда.

Установен е и третият от извършителите – 55-годишен димитровградчанин, който в момента се издирва. Образувано е досъдебно производство.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Гранитски
Гранитски
05.01.2015 19:22 19:22

Така е,като си търси проститутка и му се струвало скъпо,мангалите са го обрали.Малко ли ку-и има в Д-град ,които се чукат и без пари.Даже някои и от съседни градове прииждат,даже и работят.

Back to top button