Регион

Задигнаха 10 бона и 2 пистолета в Харманли

Полиция, архивЗа кражба през последния ден на годината съобщават от харманлийското полицейско управление.

След срязване на метална оградна мрежа и изкъртване на входна врата е проникнато в жилищна сграда в Харманли. Откраднати са 9 галона и 27 бутилки с уиски, собственост на 59-годишен мъж.

От съседна стая на същия собственик са откраднати и 5000 лева, 80 долара, 300 турски лири и 2 законно притежавани пистолета. От 33-годишна собственичка са задигнати 5000 лева и златен дамски синджир и обеци. Образувано е досъдебно производство.

За домова кражба съобщават от свиленградската полиция. За времето от 30 декември до 1 януари, след отключване на задна врата е проникнато в магазин за авточасти на улица „Д-р Стр. Дочков“ в града, откъдето са откраднати 2 акумулатора, 84 ангренажни ремъци, 400 запалителни свещи, 100 трапецовидни ремъка и 100 лв.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Бинчо
Бинчо
05.01.2015 14:47 14:47

Хората не могат да си извадят едно разрешително за пистолет, а на човека му дали цели два броя. Как става така, че за едни може по много, а за други не? Как се е аргументирал пред КОС за втория пистолет? Да не е писал, че ще воюва с талибаните или че ще стреля с двете ръце? А дали са били заключени в каса според изискванията на закона?

Back to top button