Хасково

Областна се подсили с петима младши експерти

КариераОбластна администрация – Хасково се подсили с петима младши експерти.

Днес бе първият работен ден за младите кадри, назначени за 9 месеца по програмата „Старт в кариерата“. За местата са кандидатствали общо 33-ма висшисти, съобщиха от пресслужбата на администрацията.

Новите експерти са: Галина Шаламанова, завършила право в ПУ „Паисий Хилендарски“, Яна Серафимова също е правист от Пловдивския университет, Боряна Бялкова – финансист от стопанската академия в Свищов, Тодор Янев – публична администрация от Европейския колеж в Пловдив и четиримата от Хасково и димитровградчанката Теодора Иванова, дипломиран политолог от Югозападния университет „Неофит Рилски“ в Благоевград.

Трима работят в дирекция „Административен контрол, регионално развитие и държавна собственост“, а двама – в  дирекция „Административно-правно обслужване, финанси и управление на собствеността“.

При добро представяне договорите на младите специалисти ще бъдат продължени, уточниха от Областна.

Кариера   Кариера
 Кариера  Кариера

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button