Хасково

Блъсната баба на пешеходна: Нямам 1 лв., шофьорът да ми плати лечението

БолницаДжигит блъсна около 10.30 часа на пешеходна пътека в Хасково 74-годишната Еленка Георгиева.

БолницаВъзрастната жена е със счупен крак в ортопедия при МБАЛ „Хасково“ и утре ще бъде оперирана. Предстои в крака й да бъде поставен имплант, който се плаща от пациента.

„Отивах да взема вестник на мъжа ми от магазина. Пресякох на зелен светофар пешеходната пътека от ул. „Липа“ към ул. „Дунав“. Вече бях близо до тротоара, когато ме блъснаха. Като се опомних бях на земята. Шофьорът беше младо момче, прибирал се от работа. Той ме закара до болницата. Имах чувството, че крака ми е откъснат“, разказа за Haskovo.info Георгиева.

Пострадалата се оплака, че страда от диабет и астма и има проблем с парите. „Нямам 1 лв. и сега ще искам този шофьор да ми плати лечението. Кой знае колко пари ще ми вземат за операцията“, притеснена е баба Еленка.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Гарван
Гарван
14.01.2015 19:15 19:15

Миндилев си знае работата.Бабо не се притеснявай,да му мисли водача на колата.

valeri
valeri
15.01.2015 0:12 0:12

da ostavim nastrana proizshestvieto no az rabotia i pak ne si pozvoliavam vestnik a tia niamala edin lev

читателка
читателка
15.01.2015 10:48 10:48

Много ме е яд,когато в някаква новина в която участва възрастен човек над 60 г. е наречен баба или дядо. Тя или той е баба или дядо на внуците си,иначе си има име.

Николай Балканов
Николай Балканов
15.01.2015 14:26 14:26

Няма нужда шофьора да плаща лечението, за тази работа са застрахователите. Ако някой близък на жената чете това аз мога да съдействам за това тя да си получи обезщетението.

Back to top button