Хасково

Събират снимки и рисунки за „Вълшебството на сезоните“

ИлюстрацияЗа четвърта поредна година Астрономическа обсерватория при ОП „Младежки център“ – Хасково обявява два конкурса за ученици под общото название „Вълшебството на сезоните“, съобщават от центъра.

Конкурсите са посветени на настъпването на Астрономическата пролет и на Международната година на светлината – 2015. Конкурсите са за фотография и за рисунка, разкриващи красотата на Земята през различните сезони.

Регламентите на конкурсите предвиждат учениците да бъдат разделени във възрастови групи и да могат да участват с до четири свои творби като се поощтрява тези четири творби да бъдат посветени на различните сезони. Срокът за изпращане на снимките и рисунките е 10 март 2015 г.

Най-добрите творби ще бъдат представени на изложба „Вълшебството на сезоните“, която ще бъде открита на 18 март.

На заелите призови места в конкурсите в деня на откриването на изложбата ще бъдат връчени атрактивни награди. Авторите на наградените творби и техните ръководители ще бъдат уведомени предварително.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
гост
гост
20.01.2015 21:42 21:42

БАБА АНГЕЛОВА ОТ УЧЕНИЧЕСКИ ОБЩЕЖИТИЯ НЯМА ЛИ ДА НАКАРА ГЛУПАВИТЕ СИ ВЪЗПИТАТЕЛИ ДА УЧАСТВАТ.НЕ Е ИСТИНА,НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ.ТАЯ ГОСПОЖА НЕ Е НА РЕД-ЛУДА Е.НО,ОЩЕ ПО-НЕНОРМАЛНИ СА ТЕЗИ ДЕТО Й СЕ ВРЪЗВАТ НА ПРОСТИЯ МОЗЪК.БАБО ОТИВАЙ СИ,НА НИКОГО НЕ СИ НУЖНА.ИЗЛИЗАЙ В ПЕНСИЯ.БЕЗ ТОВА НЯМА КАКВО ДА ПРАВИШ В ОБЩЕЖИТИЯТА-ОСВЕН ДА ТОРМОЗИШ ВСИЧКИ ТАМ.ОТ ИНСПЕКТОРАТА ДА ОТИДАТ И ДА ПРОВЕРЯТ КАКВО СТАВА В ОБЩЕЖИТИЯТА.БАБА АНГЕЛОВА КОМАНДВА КАТО ЗА ПОСЛЕДНО-ТЪПО И УПОРИТО.ЖАЛКО.

Back to top button